Skip To Content
Astra Sports Tourer

Nová Astra Sports Tourer

Zvýšte hlasitosť

Opel Astra je odvážna konštrukcia vo svojej najčistejšej podobe, upravená ako všestranný Sports Tourer s inovatívnymi možnosťami nakladania.
Vyberte si z pokročilých elektrických plug-in hybridných pohonných jednotiek alebo z ponuky vysokoúčinných zážihových a vznetových motorov.

Dizajn exteriéru

Odvážny a čistý dizajn

Moderný nemecký dizajn, ktorý dokonale vyvažuje dynamiku a všestrannosť potrebnú pre moderný životný štýl. Od novej kultovej masky Opel Vizor® až po čisté zadné svetlá LED. Tvarované povrchy s presnými líniami dodávajú novému modelu Astra Sports Tourer sebavedomý postoj, ktorý sa vyníma v dave.

Zážitok z jazdy

Čistý pôžitok z jazdy

Vyskúšajte pokročilú technológiu elektrického plug-in hybridného pohonu, kde integrovane funguje zážihový motor v spolupráci s elektromotorom a poskytujú optimálnu rovnováhu medzi efektívnosťou a výkonom. Dynamický rad preplňovaných motorov s nízkym trením v zážihovej a vysokoúčinnej vznetovej verzii spolu s dômyselnými prevodovkami s mimoriadne plynulým preraďovaním vytvárajú prekvapivo citlivý charakter jazdy.

Dizajn interiéru

Zážitok detoxikácie

Kokpit nového modelu Astra Sports Tourer prešiel úplnou digitálnou detoxikáciou. Displej digitálneho kokpitu Pure Panel radikálne zefektívňuje zážitok z jazdy, pretože ho zbavuje rušivého vizuálneho neporiadku. Mimoriadne pohodlné ergonomické aktívne predné sedadlá s certikátom nemeckej organizácie Kampaň za zdravý chrbát (AGR)1 sa dodávajú v luxusnom čalúnení Alcantara alebo v koži Nappa a obsahujú funkcie vetrania a masáže.

1 Certifikát je pečaťou kvality a udeľuje ho nezávislá skúšobná komisia zložená z odborníkov z rôznych lekárskych odborov. Voliteľné vo vybraných stupňoch výbavy.

Inteligentné možnosti nakladania

Intelli-Space

Opel Astra Sports Tourer ponúka inteligentnejšie nakladanie vďaka inovatívnemu systému Intelli-Space. Maximálny objem batožinového priestoru 1 634 litrov sa zväčší vďaka prvkom, ako sú upínacie oká, bočné siete na náklad, dvojúrovňová rovná podlaha batožinového priestoru, sklápacie operadlá zadných sedadiel delené v pomere 40:20:40 s funkciou jednoduchého sklopenia, roletka nakladacieho priestoru, praktické úložné skrinky pod podlahou a bezdotykové elektrické otváranie dverí batožinového priestoru. S voliteľným ťažným zariadením môžete svoje možnosti nakladania ešte zvýšiť.

Konštruktérstvo a inovácie

Pokročilé asistenčné systémy

Využívajte výhody najpokročilejších a najintuitívnejších asistenčných systémov od spoločnosti Opel, ako je napríklad technológia poloautonómneho riadenia Intelli-Drive 2.0, pixelové svetlomety Intellilux® LED alebo parkovací asistent Intelli-Vision s rozsahom 360°.

Odvážny. čistý. lepší než kedykoľvek predtým

Prevezmite vedenie, vystúpte z radu a jazdite po svojom